ФилмиПрограмаЗа фестивалаБилетиПартньориБлогКонтакти
English
 
Подчинение / Compliance

САЩ, 2012, 93 мин.
Драма, трилър

Език: Английски

Режисьор: Крейг Зобъл

Сценарий: Крейг Зобъл

Продуценти: Тайлър Дейвидсън, София Лин, Лиза Мускат, Тео Сена

Оператор: Адам Стоун

Музика: Хедър Макинтош

С участието на: Ан Дауд, Дрийма Уокър, Пат Хийли, Бил Камп, Филип Етингер

Беки и Сандра не са точно най-добри приятелки. Сандра е на средна възраст, мениджър във верига за бързо хранене. Беки е тийнейджър, работи на касата и наистина се нуждае от работата. В един особено стресиращ ден, полицай звъни и обвинява Беки, че е откраднала пари от портмонето на клиент. Тя яростно отрича. Сандра, затрупана от мениджърските си задължения, се съгласява да задържи Беки. Този избор дава началото на кошмар, който трагично размива границите между целесъобразност и предпазливост, законност и разум.

По един напрегнат, запленяващ и изключително разтърсващ начин, Крейг Зобъл, сценарист и продуцент на „Съгласие” демонстрира низините, до които хората стигат, за да се подчинят на една самообявила се фигура на властта. Базиран на ред обаждания-шеги в цялата страна, този психологически филм на ужасите държи зрителя като магнит и в същото време е труден за гледане.
Justin Chang
Variety

Независимо, че вероятно ще повдигне въпроси за сигурността, правата на служителя и сексуалното насилие, „Съгласие” е също така напрегната психологическа драма за зрителите.
Justin Lowe
Hollywood Reporter

Официален сайт:
http://www.magpictures.com/compliance/

Facebook:
http://www.facebook.com/BeastsoftheSouthernWild

26.10. Cinema City - 19:30
28.10. Cinema City - 19:30
04.11. Cinema City - 19:30

© 2012 So Independentfilmfest